logo
Poslovi
Članstvo
Za Poslodavce
Propisi
Kontakt
Blog
Prijava

Benefiti rada preko Omladinske zadruge

12.jpg
Posao Edukacija Studenti

Šta vas prvo asocira kada pomislite na rad preko Omladinske zadruge?


Ukoliko je odgovor - prilika da steknete prvo radno iskustvo u toku ili nakon završetka školovanja, u pravu ste.


Ukoliko je odgovor - prilika da radite kada god vama odgovara i zaradite, takođe ste u pravu.


Rad preko Omladinske zadruge savršena je prilika da pronađete sebe u poslovnom svetu, da se oprobate na različitim pozicijama, da radite sa različitim ljudima, različitog temperamenta, iskustva, znanja, da učite, razvijate veštine, jačate samopouzdanje, ali i zabavite se i zaradite.


To je mnogima prilika da steknu radne navike dok su još uvek na školovanju, da primene stečena teorijska znanja, ali i da praksom oplemene i nadograde teoriju. Dodatna prednost je fleksibilnost tj. mogućnost odabira smena i radnih dana u skladu sa slobodnim vremenom, odnosno školskim/fakultetskim obavezama. Osim prilike da napredujete interno u okviru kompanije, stečeno znanje i iskustvo mogu biti i ključna stavka u CV-ju koja će uticati da se baš vi istaknete u mnoštvu kandidata i da se budući poslodavac odluči baš za vas.


Rad preko Omladinske zadruge neizostavno ima i svoju materijalnu tj. finansijsku stranu. Možete sami da zaradite dodatni džeparac time što ćete raditi povremeno, a ukoliko želite da doprinesete kućnom budžetu, poslovi na duže omogućiće vam redovan mesečni prihod na koji možete da računate.


Ne propustite priliku da uradite nešto za sebe, da se pokrenete i hrabro zakoračite u svet poslovnih izazova. Iskažite odlučnost, kreativnost i izborite se za sebe i svoje snove. Svako iskustvo je dragoceno i svako iskustvo je lestvica bliže ka cilju.


Pružite sebi šansu i usudite se da počnete!

logo-footer
O namaKontaktPropisiBlog

© 2022 Oz Avala. Sva prava zadržana.

Politika privatnosti